Halvvejsstatus: Korthuset er væltet

sep. 8, 2024

Efter fire fremragende kampe, med fire sejre i træk, som du kan læse mere om her, fik FC Sydvest 05 Tønder besøg af det stærke Haderslev hold FCH6100. Og det var et meget boldsikkert og driblestærkt FCH6100 der gæstede Bankparken, så der var brug for en stærk defensiv indsats af drengene. Den leverede de så, og vi fik scoret tre mål på meget vigtige tidspunkter og slog dermed det stærke Haderslev hold med 3-1.

Og nu så det rigtig godt ud. 5 kampe, 15 point og vi manglede at møde Sønderborg og Oksbøl, som trods alt var at finde noget længere nede i tabellen. Mod sønderborg kom vi dog bagud, men fik udlignet, men forventningen om at vi nok skulle få et mål mere og tage pointene holdt ikke stik. Et straffespark til Sønderborg efter 90 minutter betød at vi tabte kampen 1-2 og fik nogle ridser i lakken, som skulle repareres i Oksbøl.

Men i Oksbøl faldt korthuset fuldstændig sammen. I det sidste kvarter af 1.halvleg scorede vestjyderne to gange og i første minut efter pausen kunne de endda bringe sig foran 3-0. En hurtig reducering af kristian Tjørnelund gav kun lidt håb og da kampen sluttede havde vi tabt 5-1 til nedrykningstruede BV Oksbøl. Her var ikke tale om ridser i lakken, men derimod om en gedigen nedtur, med al respekt for Oksbøl, der vandt fortjent.

Nu er der brug for at få snakket tingene igennem, for allerede på tirsdag skal vi tilbage på banen. Her spiller vi i Ribe, som vi kun med nød og næppe, og med heldet på vores side slog med 2-1 i det første opgør. Og Ribe har fundet vejen til målet, da de lørdag slog Rødding med 6-1, så der skal spilles noget af en stor kamp på tirsdag, skal vi have det hele vendt igen.